Welkom

Ik ben Swanny Hommersom-Ottens en fotografie is mijn hobby. Mijn interesse voor fotografie heb ik al vanaf jonge leeftijd, maar de introductie van de digitale camera was voor mij het moment om er meer uit te halen. Fotograferen combineer ik graag met mijn andere hobby reizen. 

Ik heb in 2012 de vakopleiding aan de Fotovakschool afgerond. Sindsdien probeer ik een gevarieerd portfolio op te bouwen. Mijn interesse gaat uit naar landschappen, steden, architectuur en portretten, maar ik fotografeer ook graag reportages en series en af en toe ook studiowerk. Ik volg regelmatig workshops om mijn vaardigheden en creativiteit verder te ontwikkelen en ben lid van verschillende fotoclubs.

Op mijn website vind je een overzicht van mijn foto's gemaakt tijdens onze reizen en van diverse onderwerpen en opdrachten. Veel plezier met het bekijken en neem gerust contact met mij op voor vragen of opmerkingen. 

Opdrachten

Steeds vaker weet men mij te vinden voor specifieke foto-opdrachten. Zo heb ik meegewerkt aan de totstandkoming van diverse cursusboeken voor Fysionair en Sijmoves. Verder heb ik opdrachten uitgevoerd voor bedrijven; portretten en gebouwen fotograferen.

Heb je een leuke foto-opdracht voor mij? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.