Wie ik ben

Welkom. Ik ben Swanny Hommersom-Ottens (SHO); geboren in 1961; getrouwd met John Hommersom. Ik ben gek op reizen, wandelen en motorrijden. Tijdens die activiteiten maak ik foto’s die ik graag deel op mijn website. Ik ben geïnteresseerd in allerlei vormen van fotografie, maar de meeste interesse gaat uit naar reisfotografie en landschapsfotografie. Maar ik vind het ook leuk om (familie)portretten, bedrijfsportretten en/of in de studio te fotograferen. 

Ik heb in 2012 de Vakopleiding aan de Fotovakschool afgerond en werk aan het verder ontwikkelen van mijn fotografie skills.  

Af en toe werk ik in opdracht voor bedrijven. In mijn portfolio vind je daar wat voorbeelden van. Zoek je een fotograaf voor een project of gewoon een familieportret? Neem dan gerust contact op met mij.

https://shofotografie.nl/contact/

©  Alle rechten voorbehouden. Niets uit de inhoud van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, in welke vorm of wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Swanny Hommersom