Mijn doel gehaald…

Ik heb mijn doel gehaald! Ik heb dit jaar 300 km hardgelopen. Mijn alltime record; ik hou al sinds 2013 met een tracker app bij hoeveel ik hardloop, maar er zat nooit enige continuïteit in. Als ik terugkijk zie ik elk jaar de pieken en dalen en was ik nooit verder gekomen dan ongeveer 170 km in een jaar.

En nu, dankzij corona, heb ik zomaar 300km gelopen (en dit zijn zuivere hardloopkilometers en geen wandelkilometers :-)) en het smaakt naar meer. Ik ben in maart (toen de maatregelen ingingen) serieus begonnen en had niet gedacht zover te komen. Hoe zo’n app je kan helpen om door te zetten.

En ik ga door. Mijn doel voor 2021 wordt 400 km en dat moet lukken. Ik voel me er lekker fit bij. Wordt vervolgd dus!!!

2 gedachten over “Mijn doel gehaald…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *