Motor

Mijn nieuwe website

Ik maak graag foto’s, maar ik vind het jammer als deze foto’s opgeborgen op mijn computer blijven staan. Dus heb ik een website waarop ik deze foto’s met iedereen kan delen. Ik was niet tevreden over mijn oude website en heb zelf een nieuwe website ontworpen. Met hulp van Ferdy Korperhoek, die duidelijke tutorials op YouTube heeft die je stap voor stap helpen om een website te bouwen. Daar ben ik nu de afgelopen maanden mee bezig geweest en ik ben nu zover dat ik die website aan de buitenwereld kan tonen.

Wat zie je op mijn website

Mijn website bevat foto’s van onze vakantiereizen en een portfolio met een variatie aan foto’s die ik graag deel. Verder ben ik dit blog begonnen en wil ik regelmatig korte berichten plaatsen van mijn activiteiten en reizen. Deze berichten zijn niet voor een specifieke doelgroep, maar ik vind het leuk om later terug te kunnen lezen wat ik allemaal heb gedaan. Dat anderen dan toevallig meelezen is leuk.

Mijn motor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *